21/12/2010

Bila larut malam

Jam dah menunjukkan tepat jam 1:15 AM. Tapi mata aku ni belum ada tanda-tanda megantuk.. so tak tau nak buat apa.. tidur pun tak terlelap, pusing kiri, pusing kanan mcm tu gak.. banyak fikir, fikir apa pun aku tak tau, banyak sangat... pasal angan-angan, cita-cita, kisah dulu-dulu, pasal kedai,tentang dunia, pasal xgf opss ( tak ada maknanye) pasal negara pun ada... n tak terlepas gak ada terlintas dalam otak ni pasal rumah tangga, maklum lah kenduri kawen banyak sekarang ^-^, tapi bab kawen ni jadi mcm kabur-kabur sikit :), kena pakai blueray jugak ni, tgok la nanti.

blog pun aku ketandusan idea nak menulis... aku tulis je lah apa pun ye... sementara menunggu mata aku terlelap.... dalam kesunyian malam mcm ni membuatkan kita boleh merehatkan minda untuk seketika.. sebagai persiapan untuk hari besok, tapi kat tempat aku ni tak la sunyi sgat.. sbb sebelah tu jalan dua hala yg sentiasa sebuk... waktu-waktu mcm ni ada la night riders dan to fast to ferius keluar test anjin jentera masing-masing... memang kadang-kadang memecah kesunyian ini... anak sapa la tu ye? isk3 tak pk ke org nak tidur ke apa ke... ni kalau kat kampung memang dah lama aku pengsan... suasananya jauh lebih aman bak langit dengan bumi.

bagun besok kompom aku kena minum red bull atau livita dulu. sbb waktu mcm ni pun tak tdr lagi.. hari-hari mcm ni kecing manis aku... tak elok, memang cara hidup yg tak sihat aku tgah amalkan ni.. plaese don't do what i did. Kan lebih cantik bangun tgah-tgah malam mcm ni membuat sesuatu yang sunat kan..

dah pukul 2am.. ok lah mata aku pun dah ada syarat-syarat nak lelap.. nite. assalamualikum
Bismikallah Humma Ahya Waamut


No comments: