13/12/2015

Tahniah Kedah, Helang Merah Naib Juara Piala Malaysia 2015

      Terlebih dahulu saya dahulukan dengan ucapan tahniah kepada Gergasi Merah Selangor kerana berjaya menjuarai Piala Malaysia edisi 2015 seterusnya meraikan sambutan ke 33 kali menjuarai Piala Malaysia. tahniah sekali lagi.

      Bagi pasukan negeriku , Tahniah sebab anda juga antara yg terhebat. Segala usaha sudah di kerah namun rezeki belum berpihak kepada kita. aku percaya , tahun hadapan Kedah akan lebih mantap untuk bersaing di dalam kancah liga super. 

      Pastinya kelemahan yg ada akan di perbaiki oleh barisan kejurulatihan Kedah. sejujurnya peningkatan prestasi pasukan kedah dengan begitu mendadak telah membuka mata bayak pihak, di barisi ramai pemain-pemain muda yg berpotensi besar tak mustahil kedah akan kembali menjadi kuasa Bola sepak di Malasyia pada tahun hadapan,.

      Tahniah dan berterima khasih juga harus di ucapkan kepada penyokong kedah serta rakyat kedah yang begitu bersemangat menyokong pasukan kedah pada tahun ini. kamu adalah juara dengan disiplin begitu mantap. Fan kedah antara yang terbaik kekalnya pada tahun-tahun seterusnya. 

Biar Jasa jadi kenangan, Kedah Pantang Kalah. 


No comments: