26/08/2014

Mencari Driver Untuk Komputer Anda ? Dapatkan Driver Pack Solution 14 Berserta dengan 8GB USB Drive
1.      Setiap kali kita Format PC atau Laptop pasti kita perlu menginstall kembali driver seperti Cipset, VGA, Sound, Wireless, Lan dan sebagainya supaya program windows itu berjalan seperti biasa. Ini biasa kepada juruteknik komputer atau sesiapa saja yang ingin meng reformat system komputer sendiri.

2.      Saya Juga juruteknik komputer yg berpegalaman sudah 7 tahun dalam bidang ini. selama itu juga saya tak putus meng"download" Driver setiap kali saya Reformat System Komputer Costemer.

3.      Tapi sekarang saya sudah dapat memudahkan kerja saya dalam bab Reformat PC dan Install Driver dengan mudah. Dengan mengunakan Driver Pack Solution 14. Kini segalanya mudah dan tak membuang masa. dan yang menariknya semua org boleh melakukannya hanya dengan beberapa Klik sahaja, Driver di dalam System Windows Komputer anda siap di install.

4.      Kini sesiapa saJa boleh menjadi Juru teknik Komputer profesional :). Berikut saya tunjukan beberapa step melalui Print Screen cara mengunakan Driver Pack Solution 14...

Langkah pertama....


Anda hanya perlu duble Clik pada folder DriverPackSolution dan klik Yes pada box tertera seperti gambar di bawah..

Langkah Kedua......

Setelah Program Driver Pack Solution 14 mengimbas Driver yang komputer anda perlukan dan Driver tersebut sudah di kenal pasti. anda hanya perlu klik pada botton "Update All" Seperti yg di tunjukkan dalam gambar di bawah...


Langkah Ketiga....

Senarai driver seperti VGA, SOUND, WIFI, CHIPSET akan terpapar seperti dlm gambar di bawah... anda hanya perlu KLIK pada Botton " Start Installation " Lihat Gambar di bawah..


Langkah Terakhir

Langkah di mana anda perlu menunggu process installation selesai sehingga 100%


Dan sudah selesai dengan beberapa Step mudah seperti yang saya tunjukkan di atas... segalanya berjalan secara automatik dan langsung tidak memeningkan kepala... sudah tentu ianya bukan manual dan anda tidak perlu membuang masa yg lama dan memerah otak mencari driver yg sesuai untuk komputer anda.

Driver Pack solution 14 sesuai untuk semua Windows
Windows XP 32/64 Bit
Windows 7 32/64 Bit
Windows 8 32/64 Bit

6.      Saiz Keseluruhan Program File Driver Pack Solution 14 ini adalah 7.28GB dan lebih kurang dua keping DVD untuk menyimpannya. tetapi mengunaan DVD adalah tidak sesuai.

7.      Di sini saya ingin menawarkan Program Berharga ini bersama 8GB usb Drive yang saya sudah muatkan Program File Driver Pack Solution 14 dan Usb Drive tersebut sudah saya programkan "read-only" Bermakna segala data di dalamnya tidak boleh di usik supaya file didalamnya tidak rosak kalau di serang virus.

8.      Tawaran saya dengan Harga hanya serendah RM80 sahaja dan anda akan dapat memiliki Driver Pack Solution 14 yang di muatkan kedalam 8GB USB DRIVE .Post adalah Percuma di seluruh Malaysia... Di jamin sampai dalam masa 3 hari bekerja.
Berminat Call atau SMS saya di No 019-5463518
E-Mail : Rhiidaman@yahoo.com
atau tinggalkan msg di bawah.

Siapa yang perlu memiliki Software Driver Pack Solution 14 Ini?
1. Juruteknik Komputer yang jimatkan masa mengdownload driver.
2. Pelajar IPT yang cuba berjinak-jinak dalam bidang teknition komputer .
3. Pelajar sekolah yg minat untuk menjadi seorg pakar komputer.
4. dan sesiapa saja yg berminat.

Sharing Is Caring.... saya boleh beri semua ini percuma, tetapi benda FREE tak banyak org hargai. 
No comments: