10/09/2014

Laksa Kaw Ikan Sekoq Langkawi

1.      Baru-baru ni aku pergi jalan bercuti di pulau langkawi.. memang pernah degar dah nama laksa kaw ikan sekoq, kebetulan dah pergi sana nak cuba lah..


2.      BiLa dah dapat rasa, emm memang power beb.. kedai ni duduk sebelah airport Langkawi dan juga bersebelahan dengan laut di tepi jalan... sambil makan boleh tengok lah kapal terbang landing dan terbang dan juga keindahan pemandangan di laut, angin kuat di situ, tepi pantai lah katakan.

3.      Kalau anda sampai langkawi, jagan lupa pergi cari laksa kaw ikan sekoq ni.. Cuba try test tegok. terutamanya pengemar-pengemar laksa utara. pasti meleleh air liur.

4.      Aku yang bukan pengemar laksa puk kata laksa ni sedap. pemburu laksa apatah lagi.. kaw habis.. bukan nak promosi , tapi sebab betoi2 sempoi aku jadikan topic tulisan aku dalam blog ni. k bye


No comments: