08/02/2015

Komputer Recond Murah Dengan Harga Budget di Jitra, Alor Star dan sekitarnya..

      Kami dari Idaman Computer Center yang mempunyai kedai di Jitra menawarkan Komputer Recond yang berkualiti di import dari Negara Jepun dengan harga yang murah dan berpatutan...

      Jika anda inginkan sebuah kumputer untuk keguanan di rumah ia amatlah bersesuaian... Harga dari serendah RM 390 untuk setiap set lengkap komputer. 
Siapa yang perlu menghubunggi kami untuk membeli..

  1. Anda yang pening dengan karenah anak anda yang selalu mengukakan Laptop peribadi anda untuk bermain, hingga mengaggu fail-fail kerja anda yang mustahak. 
  2. Yang ingin memasang set komputer di rumah sedangkan anak-anak masih kecil untuk tujuan pendedahan permulaan kepada anak anda tentang komputer.
  3. Untuk kegunaan anak anda ataupun ada sendiri untuk melakukan kerja-kerja sekolah ataupun pejabat.
      Dengan Harga mampu milik serendah dari RM380, anda pasti akan berpuas hati.. sebarang urusan , permasalah yang akan mendatang andainya terjadi anda boleh datang terus ke kedai kami di Jitra. 

      Pasti berbaloi... Kami menyediakan penghantaran percuma kepada pembeli yang beralamat di sekitar Jitra, dan cas penghantaran RM10 untuk di luar daerah kubang pasu...

Bayaran boleh di buat di Rumah setelah barang sampai.

Yang menariknya supaya anda betul - betul berpuas hati dengan pelaburan wang yang telah anda keluarkan..Tempuh percubaan di berikan selama 3 hari. wang anda boleh di kembalikan selepas 3 hari mengunakan barang dan anda tidak berpuas hati dengannya... kepuasan anda keutamaan kami. selepas 3 hari kami anggap sudah selesai dan wang tidak boleh di kembalikan.

Atau anda datang terus melihat set komputer kami di kedai di jitra.. Alamat kedai di NO45 Jalan Ibrahim, 06000 Jitra kedah. utk maklumat lanjut tentang lokasi kedai atau sebagainya anda boleh hubunggi No saya 019-5463518 ( MAN )
Atau whatsupps pada No yang sama..

Kedai hak milik 100% Melayu Islam dan berpegalaman hampir 7 tahun dalam bidang komputer..


Plan ke kedai .No comments: